INSPIRATIE
Marée staat voor het tij. Eb neemt iets van het land en vloed geeft iets terug. Dit doen wij ook. Wij nemen gebruikte kogelhulzen, recyclen deze, en geven er nieuwe unieke sieraden voor terug. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur en culturen om ons heen.

LEVERANCIER
De collectie wordt onder goede omstandigheden handgemaakt door Ammo jewellry in Cambodja. De medewerkers krijgen scholing en de vrijheid om eigen designs te produceren. Voor deze designs krijgen ze een commissie boven op het vaste salaris. De werknemers krijgen eerlijk betaald en werken in een veilige omgeving.

MATERIAAL
Het materiaal komt van de gesmolten kogelhulzen, afkomstig van de oefenbanen in Cambodja. Dit materiaal is dus gerecycled. Dit onder de noemer; Geelmessing. Het pinnetje en de achterkant is van puur zilver in verband met allergieën.

2 IN 1
Geelmessing krijgt na enkele weken een mat en goud uiterlijk. Jouw sieraad leeft als het waren. Je kunt zelfs vingerafdrukken duidelijk terugvinden. Marée heeft een makkelijke oplossing voor als je toch liever gaat voor een gepolijst uiterlijk. Bij een bestelling wordt namelijk een zilverpoetsdoekje geleverd. Met een oogwenk is jouw sieraad weer als nieuw!

VERPAKKING
Al het promotie-en verpakkingsmateriaal is compact en van gerecycled karton gemaakt. De inkt die wordt gebruikt is op waterbasis. Geen overtollig afval!